Gratis Masterclass Online Marketing

Wil je aan de slag met digitale strategie? Nieuwe klanten via JOUW website? Schrijf je in. We nodigen je graag uit om gratis en vrijblijvend deel te nemen aan een 2 uur durende masterclass. We beloven je alvast 1 ding: je gaat hier heel blij van worden, net als alle anderen die je voor gingen! Scroll meteen door en schrijf je in! 

15 juni College DM3 - Digitale Strategie New Basics .jpeg

De afgelopen jaren hebben we meer dan 1.200 deelnemers aan onze colleges mogen ontvangen. En dat iedereen enthousiast was blijkt wel uit de reacties en beoordelingen die we hebben gekregen.

Wat mag je verwachten:
• 2 uur (van 15 - 17 uur) durend college over digitale marketing strategie
• wat is een digitale marketing strategie
• hoe beslis je welke mix van componenten geschikt zijn voor jouw bedrijf of organisatie
• docent Laura Hamer 
• mix van theorie en praktijk
• werkvormen die direct worden besproken

In onze colleges is veel interactie. Alles wat je hoort en leert is direct toepasbaar in jouw marketing- en ondernemerspraktijk. Wij zorgen uiteraard voor thee, koffie en iets lekkers – we hebben een reputatie opgebouwd als het gaat om M&M’s ;)

altijd-mm's-in-onze-proefcolleges-digital-marketing.png

Schrijf je hieronder in en kies de datum van jouw voorkeur. Mocht je nou toch niet kunnen, laat dat dan op tijd weten en zorg voor vervanging. Als je geen vervanging kan vinden, dan vragen we een donatie te doen aan WarChild van € 45,-.

 

In deze opleiding gaan we aan de slag met het Marketing Framework en het Marketing Framework Canvas! 

Marketing Framework Canvas - alle ingredienten voor succesvolle online marketing

 

Inschrijfformulier Masterclass Online Marketing

 

 

Download hier onze Algemene voorwaarden

 

Jouw privacy is onze zorg

We zorgen dat jouw persoonlijke informatie veilig is en NOOIT met iemand gedeeld wordt. De door jou verstrekte informatie wordt gebruikt om te zorgen voor een 1) optimaal websitebezoek, 2) om voor deze masterclass de bevestiging en locatie-/lestijdinformatie te sturen en 3) om je heel af en toe informatie te sturen waarvan wij overtuigd zijn dat het van echt toegevoegde waarde voor je is zoals een whitepaper of (gratis) bijeenkomst/opleiding. Alles over onze manier van gegevensverwerking lees je in onze privacyverklaring.

Deze masterclass is echt gratis. Net als al onze whitepapers en andere gratis content goodies. We hopen dat we je met de informatie helpen. Omdat helpen nou eenmaal onze missie is.