Uitgelichte verhalen

Filter
april 13, 2018

Succesvolle Inbound Marketing in 10 stappen - infographic

Inbound marketing is een vak apart. Een heel leuk vak, waar je aan het begin even flink van onder de indruk kan zijn als newbe inbound marketeer. Social media, SEO, contentstrategie, bloggen, lead generatie, conversie optimalisatie, .. het kan wat veel zijn allemaal.

Er zijn talloze redenen om voor deze succesvolle marketing tactiek te kiezen. Je zal zien dat je al heel snel heel blij wordt dat alle moderne marketing tactieken in inbound allemaal bij elkaar komen en met elkaar samenhangen. Maar waar begin je?

Marketeers bij IMPACT hebben alles voor je op een rij gezet in onderstaand geweldige infographic. Het gehele proces wordt in beeld gebracht, van het aantrekken van website verkeer, converteren van visits en leads naar klanten. Kortom, de complete funnel inzichtelijk.         

 

inbound-marketing-impactbnd-infographic

 Deze infographic is gemaakt door IMPACT branding & design. 

Digital-Masters-Academy-Online-Marketing-Blog

Wil je ook online klanten aantrekken?

Schrijf je in op de gratis Masterclass Online Marketing. Meer dan duizend marketeers en ondernemers gingen je al voor. 

 

Schrijf je in voor de GRATIS masterclass!

 

Liever meteen meerdaags aan de slag en een complete online marketingstrategie ontwikkelen die gegarandeerd werkt en je nieuwe klanten oplevert? Kies voor de 4-daagse Leergang Online Marketing. Neem contact met ons op en we sturen je alle informatie. Bel op 033 - 82 00 998 of mail ons op info@digitalmastersacademy.nl!  
 

 

online marketing opleiding hoge waardering 9,3

Subscribe Email